Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Tο Athletix.gr  σε καλωσορίζει!

 

Το athletix.gr είναι το νέο Ηλεκτρονικό Κατάστημα αθλητικών και casual ειδών στην Ελλάδα, το οποίο ανήκει στην ελληνική ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Δημ.Βλαχονικολός & Σια Ι.Κ.Ε και το διακριτικό τίτλο athletix που εδρεύει στην Καλαμάτα Μεσσηνίας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου / Νεα Είσοδος, με ΑΦΜ 999881260, αριθμο ΓΕ.ΜΗ 014941145000​ και Δ.Ο.Υ Καλαμάτας.

Συνεργαζόμενο με όλα τα επώνυμα brand names αθλητικών και casual εταιρειών δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Διαθέτει όλα τα είδη των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου όπως: Nike, Adidas, Asics, Under Armour, Champion, Converse, Puma, Salomon και πολλές άλλες.

Το athletix.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αθλητικών στην Ελλάδα το οποίο παρέχει σε κάθε αγορά πιστοποιητικό γνησιότητας προϊόντος.

Γνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα διάθεσης προϊόντων απομίμησης κυρίως μέσω διαδικτύου, σου παρέχει το παραπάνω πιστοποιητικό θέλοντας να σε προστατεύσει και να σου εγγυηθεί για την αγορά σου.

Η φιλοσοφία η οποία χαρακτηρίζει το athletix.gr είναι: ''διάθεση των καλύτερων επώνυμων ειδών, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με την αμεσότερη παράδοση στο χώρο σου''

 

Η ομάδα του athletix.gr